Företaget finns sedan 2012 med huvudkontor i Jönköping.

Frakt till Norge och Danmark

Diab Transporter AB är ett medelstort transport företag som fokuserar sig på Skandinaviska transport. Vi jobbar med norska, svenska, danka och tyska spedition med lastbilar som levererar gods varje veka i Norge, Danmark och Sverige. Vi transporterar gods överallt i Norge och Danmark, till stora eller små städer samt till byggnadsområde, shopping center etc.

Vi är unga, duktiga och flexibla, vår mål är möta kundens behöv i vilket fall som helst. Vi jobbar även med fraktar som takas nej av många andra transportörer för att och vi gillar utmaningar och har riktigt duktiga chaufförer!

Våra bilar är Euro 6 och Euro 5, miljöcertifierade, servade på auktoriserade verkstäder och anpassade för alla typer av område.

Vi har standart tauliner trailer (Kapel Trailer) 13,6 Loadin metters (Flak meter) med 2,85 höjd på insidan, vilken kan ladas upp till 31 ton. Vi transporterar allmänna varor samt farliga varor (ADR).

Vi kan ladda upp/ lasta av gods från taket, från sidan eller bakifrån beroende på er behov. Vårt leveransprogram är flexibelt och snabbt, så att 90% varor leverareras redan på nästa dag efter lastningen.

Frakt till Norge

24 timmar 7 dagar per vecka

Vi jobbar hårt för att att ge våra kunder bra kvalitet, bra service och användbara idéer. Vi är disponibla 24 timmar 7 dagar per vecka och bjuder på säkerhet, kvalitet, snabbt frakt och bra priser.

Ge oss chansen att vissa vem vi är och vad vi kan. Skicka Offertförfrågan för att få en offert eller Kontakta oss.

Var god, dela detta